Nexu | Websites en webshops die het verschil maken

Wij ontwikkelen websites, webwinkels en software op maat. Nexu heeft een frisse kijk op techniek en een pragmatische instelling. We werken intensief samen met onze klanten en bieden maximale transparantie en flexibiliteit. Daarin staat het behalen van resultaat met een maximale waarde voor u voorop.

Vrijblijvend gesprek

Nexu werkt o.a. voor

Een pragmatische aanpak en effectieve werkwijze

Bij Nexu werken we anders. Wij werken samen, in een constructieve en open setting en met zo min mogelijk hiërarchie. Wij werken samen met onze medewerkers en partners, maar vooral ook samen met u! In deze samenwerking bieden we volledige transparantie en maximale flexibiliteit. Het beste resultaat, met de hoogste business value, staat bij ons altijd op nummer 1.

webdevelopment, website laten bouwen

Webdevelopment

Nexu ontwikkelt websites en platforms voor computer, tablet en smartphone. Van informatieve websites tot geavanceerd platforms en intranetten. Voor gevestigde bedrijven en voor nieuwe initiatieven.

Meer dan ontwikkeling alleen

Wij gaan verder dan het maken van een technisch hoogstaand product. De ontwikkeling van uw website gaat bij ons namelijk hand in hand met alle andere aspecten die het succes van uw website bepalen. De gewenste structuur, doelstellingen en uw marketing vormen ons uitgangspunt.

e-commerce, webshops, webwinkels

e-Commerce

Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke, goed vindbare webshops met een focus op conversie. Want bij e-Commerce draait het uiteindelijk allemaal om een maximaal conversiepercentage. Onze e-Commerce oplossingen staan ook volledig in het teken van conversie.

Ontwikkelaars met oog voor conversie

Bij Nexu begrijpen we dat alles draait om conversie en we stellen de techniek dan ook in dienst van die conversie. Want zoals de juiste content, opmaak en kleuren conversie beïnvloeden, zo heeft ook de technische werking en opbouw van uw webshop een belangrijke invloed op uw verkopen.

 

website analyse

Analyse en optimalisatie

Uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn wanneer u reeds een website of webwinkel heeft. Wij kunnen uw website op vele vlakken analyseren, testen en optimaliseren.

We bieden analyse en optimalisatie op de volgende gebieden aan:

 • Volledige technische analyse van uw website
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Beveiligingsscan
 • Usability analyse
 • Accessibility analyse 
projectmanagement, it consultancy, it-consultancy, it advies

Projectmanagement en advies

Bij Nexu hebben we een heldere visie op software ontwikkeling, projectmanagement en kwaliteit. Onze visie en kennis wenden wij aan om onze projecten tot een succes te brengen. Hiernaast stellen wij deze graag beschikbaar.

Heeft u een software project dat niet verloopt zoals u zou willen. Heeft u behoefte aan een frisse wind die uw project weer op de rails krijgt en in de juiste richting beweegt?

Wij hebben veel ervaring met softwareontwikkeling en kennen de vele valkuilen die ons vak met zich meebrengt.

support, it support, website support

Support

Onze betrokkenheid stopt niet na oplevering van uw applicatie. Wij streven naar een optimale dienstverlening en daar hoort een goede nazorg bij. Wij bieden u daarom uitgebreide support mogelijkheden. Voor het oplossen van vraagstukken, het verhelpen van calamiteiten en het verwezenlijken van nieuwe wensen.

Onze support afdeling staat daarom graag voor u klaar, met daadkracht en snelle oplossingen. 

 

Onze Producten & Oplossingen

 • Umbraco CMS op Microsoft Technology

  Umbraco is een zeer krachtig en gebruiksvriendelijk content management systeem. Het is een van dé open source systemen op basis van ASP.NET technologie (gebaseerd op Microsoft) en wordt door ons ingezet voor vrijwel alle denkbare websites, applicaties en platform. Umbraco biedt een grote flexibiliteit en is bijzonder eenvoudig in gebruik.

 • nop Commerce voor krachtige webwinkels

  nop Commerce is een open source webwinkel applicatie en is gebaseerd op Microsoft .NET technologie.Het is in onze ogen de meest kwalitatieve en solide e-commerce applicatie die er in de open source wereld voor handen is. nop Commerce is bovendien een systeem dat nog volop in ontwikkeling is, wat onze verwachtingen voor de toekomst hooggespannen houdt.